Gymkhana

Egy sportágalapító naplója...

Lájkolod a Gymkhanát?

Gymkhana Battle 01 - Sportágpremier - Beszámoló

Zora242 2011.05.15. 21:50


Ma a Gymkhanauták tették hangossá és füstössé a tököli repteret. Lezajlott az első magyarországi, szinkronpályás verseny, és a rossz idő ellenére sokan voltak szemtanúi az eseménynek. Hideg szélben, esőtől rettegve vágtunk neki a napnak, de a látvány feledtette velünk minden bajunkat, hiszen a pilóták szemgyönyörködtetően terelgették gépeiket a pályán. A tegnapi edzésen láthatóan jobban begyakorolták a nyomvonalat, mint az első edzésen, ma már nem volt térkép-nézegetés vagy eltévedés a bóják közt!

Tovább...

Címkék: beszámoló gymkhana mester jános

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gymkhana.blog.hu/api/trackback/id/tr112906641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg! 2011.05.15. 22:06:26

Valaki könyörgöm magyarázza el, hogy egy drifttel dúsított szlalomversenyt miért kell új sportágnak kikiáltani..
vannak kisebb ívek, meg nagyobb ívek, meg bóják amiket le kell körözni.. tiszta szlalom.

Zora242 2011.05.15. 22:56:18

Rövid leszek: a szlalomban egyedüli ellenfeled az idő. Itt vezetéstechnikai feladatokat kell teljesíteni. Kötelező drift elemek, érintési pontok, fordulók stb, mindez egy szinkronpályán. Sok köze nincs a szlalomhoz azt azért valljuk be, de a drifthez sem...

-Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg! 2011.05.16. 11:41:31

Ne hülyéskedjünk már, ugyanúgy egy kijelölt pályát kell időre megcsinálni..
Felfogható szűkebb driftpályának, vagy tágabb szlalomnak.

Hunkhana 2011.05.16. 12:55:14

Sajnálom, hogy ekkora lelki válságot okoz egy új sportág kialakulása, és sem a meglévő pilóták, sem pedig az autós újságírók nem tudnak meggyőzni. Ha időd engedi (jelek szerint igen), akkor nézz utána, hogy vajon a szlalom versenyzés milyen sportágból ered, illetve, hogy a triatlon új sportág-e, vagy hogy tudnak-e még új sportok kialakulni a világon?
süti beállítások módosítása