Gymkhana

Egy sportágalapító naplója...

Lájkolod a Gymkhanát?

Startol a GYMKHANA!

Hunkhana 2011.03.23. 11:45

Pár hónap, és egészen biztosan kevesen lesznek azok, akik e furcsa szó hallatán nem Magyarország legújabb őrületére gondolnak. A Hell Energy fő támogatásával ugyanis végre hazánkban is debütál a világ legkoncentráltabb autósportjaként is emlegetett Gymkhana!

A Carstyling.hu Tuning Show keretein belül, március 25-27. között sportágalapító verseny kerül megrendezésre, amelyre olyan, a magyar autósportban kiváló eredményeket felvonultató versenyzők regisztráltak, mint Varga Tamás Puci, Sebastian Cornec, Szántó Nikolett,  a román rally bajnok Florin Staici vagy a szerb Bojan Kurbalija. A vadonat új autósport bemutatkozásának főpróbájára a hétvégén került sor.

Az autósportok legújabb válfaja, a Gymkhana, a gyorsulás, a drift, és a szlalom akrobatikai látványosságainak legjava egy pályára sűrítve, melyben a hátramenet is követelmény! A versenynek Japánban, Angliában és az Egyesült Álamokban már nagy hagyománya van, de 2011. március 25-től hazánkban is kezdetét veszi a futótűzként terjedő, harmadik generációs Gymkhana őrület!  A sokak számára még ismeretlen sportág óriási koncentrációs készséget és kiváló vezetéstechnikát igényel, így aki Gymkhanára adja a fejét, annak mindhárom területen profinak kell lennie.

Ezen a hétvégén, a gymkhana „premierjén“, az amatőrökből és profikból álló versenyzőgárdának három különböző szinkronpályán, előre megírt tematika alapján kell majd megmutatnia tudása legjavát. A szezonnyitó viadalon a versenyzőnek az előre megszabott nyomvonalon, és a kötelezően előírt módszertannal kell végigautózniuk, a pályát, ahol a cél a leggyorsabb időeredmény elérése. Nem kis izgalomban lesz része azoknak, akik ellátogatnak a versenyre, a viadal ugyanis sokak szerint felér egy vizuális orgazmussal!

A viadalra nagy erőkkel készül a Hell Racing Team driftbajnoka, Varga Tamás Puci is, aki mint mondta, kihívásként tekint az új sportágra. „Alig várom, hogy a drift után itt  is megmutathassam tudásom, hogy újra érezzem a füstölgő gumik illatát és halljam a motor visító hangját!“

A sportágalapító show-hoz az energiát egyenesen a pokolból merítik majd a versenyzők, hiszen a viadalok elmaradhatatlan kelléke a Hell Energy Drink.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gymkhana.blog.hu/api/trackback/id/tr392764558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása