Gymkhana

Egy sportágalapító naplója...

Lájkolod a Gymkhanát?

Drift Flash Mob - avagy huligánok a Clark Ádám téren

Zora242 2012.06.07. 15:41

B.Szabolcs felbujtót a drift sportág valamint a szombati Lóerők Éjszakája népszerűsítéséért tehetik felelőssé. Az első hazai drift villámcsődület óriási sikerrel zárult, a közösségi oldalakon máris több száz pozitív bejegyzés olvasható, míg az egyik kereskedelmi csatorna nem túl meglepő módon ismét háttal ült a moziban.

A kedd esti akció helyszíne alig egy órával került kihirdetésre, ám a villámcsődület lényege éppen ez: gyorsan szerveződik és gyorsan is ér véget. A Clark Ádám térre szervezett drift bemutató mindössze pár percig tartott, a kiérkező rend éber őrei csupán a nyomokat láthatták majd néhány látszatigazoltatással hívták fel magukra a figyelmet. Az elkövetők a füst burkában köddé váltak, ahhoz hogy újra láthassuk őket szombaton a tököli reptérre kell látogatunk, ahol délután 5 órától megkezdődik a Hell Energy Országos Drift Bajnokság 3. futama.



"A magyar pilóták egy, a nagyközönség számára alig ismert sportban olyan teljesítményt nyújtanak, ami Európában már számos helyen elismerésre talált. Azért álltunk az őrült akció mellé, mert szeretnénk a sportágat minél több emberrel megismertetni, megszerettetni. A versenyzők pedig rendkívül elkötelezettek, így bármire képesek azért, hogy a driftet népszerűsítsék. Emiatt egyáltalán nem volt nehéz irányítani az akciót"
- Béres Szabolcs / Drifting.hu



„Sokan nem ismerik még a driftet, ezért a szervezők célja nem volt más, mint egy gyors, utcai bemutató, a flash mob műfaj lényegének számító spontaneitással.” Katona Mátyás / Autonavigator.hu



„A keddi napon Drift történelem íródott Budapesten a Clark Ádám Téren. Pár tökös magyar drifter bevállalta, hogy a téren lévő körforgalomban tart egy kis drift bemutatót. Akik kint voltak azoknak 100%-ig megérte még ez a pár perc gyönyör is!”Kőre Guzmó – Automotorcenter.hu



A Viasat3 - Éden Hotel résztvevőinek nyilatkozata / NewWaveFM

„Nagyon élveztem, iszonyatosan jó érzés volt, nem volt bennem félelem érzet és tuti beülök még egyszer egy ilyen autóba! Most Tökölön mindenképp ott leszek!”
Edina

„Az elején egy kicsit féltem, remegett a lábam, de utána nagyon tetszett… Úristen, nagyon rácuppantam erre. Biztos vagyok benne, hogy Tökölre is elmegyek szombaton este, ez 100%, Edinával egymásra néztünk és annyit mondtunk - Megyünk!” - Petra

Akkor szombaton találkozunk! - Start 17:00

  • Hell Energy Országos Drift Bajnokság 3. futam
  • Gyorsulási verseny 402m
  • Gymkhana Show
  • Carstyling Autószépség verseny

 

Címkék: flash bajnokság drift mob driftgp

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gymkhana.blog.hu/api/trackback/id/tr344571869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása